Zaterdagmiddag: besluit m.b.t. voetbal genomen

      Reacties uitgeschakeld voor Zaterdagmiddag: besluit m.b.t. voetbal genomen

Na een zaterdagochtend vol tradities: vlag hijsen bij de school, muziek van Wilhelmina en een voorstelling voor de jeugd is dan nu het middagprogramma in volle gang. Ondanks de buien wordt er druk gestreden tijdens de zeskamp. Fantastisch buurten, dat jullie je ondanks de regen ook zo moedig inzetten!

Tussen de bedrijven door heeft het bestuur zich samen met de buurten beraad over een besluit in het wel of niet met geluid voetbal kijken in de tent. Het zal u immers niet ontgaan zijn: vanavond speelt Nederland in de kwartfinale tegen Costa rica….. De prangende vraag van vandaag was dan ook: “kijken jullie vanavond voetbal in de tent en is er geluid bij?” Wat zou wijsheid zijn: wie maken we tevreden, wat is de wens van ons publiek? Het bestuur had het er maar lastig mee….. Daarom zijn de buurten gevraagd om het bestuur te helpen bij het nemen van een besluit: gaat het geluid uit, gaat het geluid volledig aan of gaat het geluid aan vanaf de tweede helft? Uit de peiling werd duidelijk waar de voorkeur naar uitgaat: het geluid gaat aan tijdens de wedstrijd. Een moedig besluit!

We hebben ons publiek nu nodig en we nodigen jullie dan ook van harte uit om dit bericht voor ons te delen! We gaan er vanavond samen een groot feest van maken. Kom allemaal tijdig naar de tent; zorg ervoor dat we er vanaf 20.00 uur direct samen met de band een mooi feest van kunnen maken. Om 22.00 uur kijken we gezamenlijk naar de wedstrijd waarbij de rust rijkelijk zal worden opgevuld met het optreden van Peter Beense. Na de rust kijken we samen verder naar de wedstrijd in de hoop op een super overwinning voor Nederland. Laten we samen hopen dat “het dak er af zal gaan”.