Tropisch maar fantastisch Hoornerfeest 2015

      Reacties uitgeschakeld voor Tropisch maar fantastisch Hoornerfeest 2015

HOORN- Afgelopen week stond Hoorn weer in het teken van het jaarlijkse Hoornerfeest.

Donderdag 2 juli begon met de sponsorbijeenkomst in de feesttent met aansluitend een seniorenavond met medewerking van het piratenkoor de Wapenveldse Padden, afgewisseld met zeskamp en rad van fortuin.

Op vrijdagmiddag de kindermiddag die zich ondanks de warmte prima vermaakten mede dankzij alle verfrissende onderdelen zoals een zwembad, watersproeiers en diverse waterpunten op het terrein. In de tent kon het publiek genieten van “The Voice Kids Hoorn”. De deelnemers bleken echte podiumbeesten. Vrijdagavond waren er onder andere Playbackshow optredens door de buurtschappen en de muziek in de tent werd verzorgd door de Millennium showband.

Op zaterdag was er een zeer uitgebreid programma met o.a. de rommelmarkt, muzikale optocht, oldtimershow, kinderzeskamp en spellen, BMX demonstraties en de zeskamp voor en door de teams van de verschillende buurtschappen die uiteindelijk werd gewonnen door De Rolders. ’s Avonds ging het dak eraf met de “Perfect Show Band” en Peter Koelewijn.

De organisatie had het klimaat in de tent prima onder controle. Met behulp van grote ventilatoren en warme lucht afzuigers was er een behaaglijke temperatuur in de feesttent.

De organisatie gaat nu eerst genieten van de zomervakantie en start daarna met de organisatie van het Hoornerfeest 2016!

De organisatie bedankt al haar vrijwilligers en sponsoren die deze editie mogelijk hebben gemaakt.

2015 peter