SamenLoop voor Hoop

      Reacties uitgeschakeld voor SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop Heerde is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daar omheen heeft de organisatie een bijzonder programma samengesteld. Het evenement vindt plaats, van vrijdag 3 juni 18.00 uur tot zaterdag 4 juni 18.00 uur, in het Van Meurspark voor het nieuwe Dorpshuis.

Je kunt je laten informeren, doneren, je inschrijven of de tussenstand bekijken. Contact met websitebeheerder Peter Mast: peterelsmast@gmail.com 06 17 246 950. Het saldo op de website van de samenloop voor hoop Heerde is wat de teams en derden hebben ingebracht via de website en is een onderdeel van de totale inkomsten; het totaal saldo wordt op 4 juni bekendgemaakt.

Zie ook:

https://www.samenloopvoorhoop.nl/samenlopen-per-provincie/gelderland/heerde/?utm_source=google&utm_medium=ads&utm_campaign=samenloopvoorhoop

De organisatie van het Hoornerfeest; Oranjevereniging Prinses Beatrix, steunt dit prachtige initiatief door belangeloos haar eigen toiletunit inclusief het transport e.d. ter beschikking te stellen voor dit evenement.

unit transport unit op van meurspark