Ruimschoots aanbod voor kinderen

      Reacties uitgeschakeld voor Ruimschoots aanbod voor kinderen

Heerde/Hoorn Schaapskooi 20 mei 2014

De voorbereidingen voor het Hoornerfeest 2014 zijn in volle gang; het programma is al geruime tijd rond en het komt nu aan op de uitvoering. Van ouds her is het Hoornerfeest hét Oranjefeest voor de kinderen van Hoorn. Met name de vrijdagmiddag en de zaterdagochtend springen eruit voor de kinderen en daarvoor hoef je echt niet speciaal uit Hoorn te komen. De vrijdagmiddag is namelijk voor alle schoolgaande kinderen van onze leden bestemd en zij mogen daar ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee naar toenemen. De zaterdagochtend is bestemd voor de kinderen van de Jenaplanschool Heerde én de kinderen van onze leden die wellicht naar een andere basisschool gaan.

 

De vrijdagmiddag start om 15.30 uur in de feesttent. U bent als ouder ook van harte welkom om mee te komen en andere ouders, eventueel onder het genot van een drankje, te ontmoeten. Voor de kinderen staat er een spetterende nieuwe kinderdisco op het programma waarbij wij dit jaar extra alert zullen zijn op het volume van de disco; immers, het moet voor alle kinderen prettig zijn aan hun oren en ook u als ouder wilt elkaar graag kunnen verstaan. De disco zal af en toe onderbroken worden door dansworkshops onder leiding van een ervaren instructrice. Naast muziek en dans is er ruimte voor andere kwaliteiten. Zo kan er geschilderd worden op doek, kunnen er cupcakes versierd worden en zal de scouting Hattem zorgen voor een aantal activiteiten. Vanaf 16.00 uur zal ook de kermis geopend zijn. De kermis is voor iedereen toegankelijk; hiervoor hoef je niet speciaal lid te zijn. Uiteraard kun je de kermisbonnetjes, die je bij je uitnodiging ontvangen hebt, die middag al gebruiken.

 

Op vertoon van het lidmaatschapskaartje ben je van harte welkom op de vrijdagmiddag. Nog geen lid, maar wel belangstelling? Voor €10 per jaar per volwassene kunt u lid worden en is uw zoon of dochter tot 16 jaar ook gratis lid van het Hoornerfeest. Kinderen tussen 2 en 13 jaar ontvangen naast de toegangskaartjes ook kaartjes voor de kermisattracties en voor een snack of drinken. Je krijgt alle kaartjes vanzelfsprekend toegestuurd.

 

Op zaterdagochtend gaan we gewoon door met ons programma voor de jeugd. Om 10.00 uur start er een gloednieuwe voorstelling in de tent: het “Snotmysterie”. De kinderen van de Jenaplanschool Heerde zullen na het hijsen van de vlag bij hun school (om 9.15 uur) achter de muziekkorps aanlopen en zo richting de voorstelling gaan.

 

Wij denken als bestuur wederom een mooi programma in elkaar te hebben gedraaid. Binnenkort verschijnt het programma op onze vernieuwde website www.hoornerfeest.nl.