Programma Hoornerfeest 2015 staat

      Reacties uitgeschakeld voor Programma Hoornerfeest 2015 staat

Op de Ledenvergadering van 5 maart is het programma voor 2015 door de organisatie gepresenteerd aan de leden. De leden hebben met veel enthousiasme ingestemd met het Programma.

Het is een programma voor elke leeftijdscategorie waarbij de donderdagavond speciaal in het teken staat van de oudere leden met een programma met als hoofd act de Wapenveldse padden, entertainment, een zeskampspel en het rad van fortuin.

Uiteraard is iedereen van harte welkom!

 

De vrijdagmiddag is speciaal voor de kinderen van de lagere schoolleeftijd. Voor hen is een leuk en gevarieerd programma samengesteld met een nieuw onderdeel namelijk de “Voice of Hoorn”.

Dit belooft een waar spektakel te worden!

Op vrijdagavond is er traditiegetrouw play-back show door de buurtschappen met dit jaar als thema “Landen”.

De avond wordt muzikaal verzorgd door de Millennium showband.

 

Op zaterdag is het de hele dag vertier. in de ochtend begint het al vroeg met een mooie en grote waren en rommelmarkt in combinatie met een groots opgezette oldtimershow.

De morgen begint om negen uur met een muzikale optocht door de koninklijke fanfare Wilhelmina en spel en zeskamp voor de kinderen.

In de middag begint de zeskampstrijd met de deelnemende buurtschappen. Ook is er de hele dag kermis en zijn er demonstraties van ons Nederlandse Leger.

Het Hoornerfeest wordt afgesloten met een grote finale op zaterdagavond met de Perfect showband en een live optreden van Peter Koelewijn met deze fantastische band.

 

Wij zien u graag op het Hoornerfeest van 2 tot en met 4 juli 2015 op de feestweide in Hoorn.

De ingang van de feestweide is ter hoogte van de Beatrixweg 5.

onder programma 2015 kunt u het volledige programma bekijken.