Ledenvergadering Hoornerfeest 2016

      Reacties uitgeschakeld voor Ledenvergadering Hoornerfeest 2016

Hoorn/Heerde

Op donderdagavond 3 maart jl. heeft de 88ste ledenvergadering plaatsgevonden van de Oranjevereniging Prinses Beatrix of te wel beter bekend als het Hoornerfeest. Deze vergadering heeft plaatsgevonden bij eten en drinken de Brug in Hoorn. Net zoals voorgaande jaren mocht het bestuur niet klagen wat betreft de opkomst van de leden, het was een goed bezochte en gezellige vergadering. Het bestuur van de Oranjevereniging geeft die avond inzicht aan de leden wat betreft de financiën en het programma voor het Hoornerfeest, dit jaar van 30 juni tot en met 2 juli. Het feest begint op de donderdag met een seniorenavond vol met entertainment verzorgd door , liedjes van weleer verzorgd door “Ome Cor”,  een zeskampspel en het rad van fortuin.

De vrijdagmiddag is speciaal voor de kinderen met als hoogtepunt The Voice of Hoorn. De vrijdagavond staat bekend als een gezellige feestavond waarbij de buurtschappen centraal staan met hun play-back optredens en een avondvullend optreden door de band “Spot”.

Zaterdag 2 juli begint al vroeg met de rommelmarkt, een prachtige oldtimershow, muzikale optocht met koninklijke fanfare Wilhelmina en in de ochtend kindertheater met “Ari Safari” In de middag staat de zeskamp centraal met een fantastisch kanaalspektakel in de vorm van Bungee roeien.

Het Hoornerfeest wordt afgesloten met een spetterende feestavond met muzikale omleisting van de Perfect Show Band.

Tijdens de vergadering was er bijzonder aandacht voor het terug treden van hoofdsponsor G.G. den Boon. Den Boon heeft de Oranjevereniging maar liefst 10 jaar ondersteund met haar hoofdsponsorschap. Voorzitter Jan Agterhuis heeft de directie van G.G. den Boon bedankt voor zijn inzet en steun de afgelopen 10 jaar. Tijdens de sponsorbijeenkomst van het afgelopen jaar  kwamen Den Boon en de Heer Jagersma, directeur van het bedrijf Zonsimpel uit Heerde met elkaar in gesprek waaruit de nieuwe hoofdsponsor van het Hoornerfeest is ontstaan. Deze nieuwe hoofdsponsor werd tijdens de ledenvergadering eveneens bedankt voor zijn steun en bijdrage aan Oranjevereniging Prinses Beatrix. Beide directies kregen een mooie bos bloemen overhandigd waarmee het afscheid en de nieuwe toekomst van hoofdsponsorschap werd bezegeld.

sponsorwisseling