Hoornerfeest 2017

      Reacties uitgeschakeld voor Hoornerfeest 2017

In het weekend van 1 juli vieren we het 90-jarig bestaan.Dat is meer dan een felicitatie waard aan iedereen die daaraan zijn steentje heeft bijgedragen. Dus hierbij feliciteren we alle leden,  bestuursleden, vrijwilligers, sponsoren, buurtbewoners en ieder ander die in het verleden en het heden het Hoornerfeest een warm hart toedragen van harte met de 90ste verjaardag!

Van donderdag 29 juni tot en met zaterdag 1 juli hebben we een mooi programma samengesteld. Van jong tot oud is invulling gegeven aan het programma waarbij de donderdag in het teken staat voor de ouderen, de vrijdagmiddag  voor de kinderen, de vrijdagavond voor de buurtschappen en op zaterdag is er voor iedereen wat te doen.

Speciale aandacht hebben wij dit jaar voor de ouderen en “hun” donderdagavond. Wij bieden de ouderen in Heerde die slecht ter been zijn of niet zelfstandig in staat zijn ons feest te bezoeken de gelegenheid opgehaald te worden. Dit hebben we in samenwerking met de Wendhorst en Brinkhoven georganiseerd. Als u zelf voor (medische) begeleiding zorgt dan zorgen wij, in samenwerking met Dijkstra bedrijfsauto’s, voor het vervoer. Elders in dit programmaboek leest u daar meer over. Wij hopen dat we hiermee veel mensen een leuke seniorenavond kunnen bezorgen.

De toegangswegen naar de kern van Hoorn zijn feestelijk versierd door de buurtschappen Koerberg, Rolders, Beatrixweg, Vosbergen en de Brug. Het Bestuur heeft de Beatrixweg, de Vosbergerweg, de Beatrixboom en de ingang naar het feestterrein versierd. Het geheel geeft een mooie feestelijke invulling aan ons jubileum.