Hoornerfeest 2014 komt nu echt dichtbij

      Reacties uitgeschakeld voor Hoornerfeest 2014 komt nu echt dichtbij

Heerde/Hoorn – Schaapskooi 17 juni 2014

 

Over een kleine drie weken is het zover…… het Hoornerfeest 2014!

Alles is er klaar voor om er wederom een geslaagd feest van te maken. Wat kunt u zoal verwachten op 3, 4 en 5 juli a.s.?

Donderdagavond 3 juli kunt is een avondvullend programma met de Isseltaler Musikanten. Dit regionale orkest heeft zijn thuishaven in de gemeente Rheden. De Isseltaler Musikanten vormen een Egerländerblaasorkest, dat voor Nederlandse begrippen op topniveau Egerländer blaasmuziek ten gehore brengt.

Traditiegetrouw vindt er op de donderdagavond het eerste zeskamponderdeel plaats en zal er wederom ruimte zijn om de nieuwe fotopresentatie in de tent te bekijken.

Ook het “rad van fortuin” begint een traditie te worden. Dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen!
De loten kosten slechts € 2,00 per stuk per ronde.

Vrijdag 4 juli begint voor de kinderen met een kindermiddag waarbij zij vanaf 15.30 uur van harte welkom zijn in de feesttent. Deze middag staat geheel in het teken van de kinderen waarbij muziek, spel en creativiteit centraal staan.
De kinderen kunnen o.a. meedoen met danslessen op de dansvloer tijdens de disco, er wordt geschminkt, er kunnen cupcakes versierd en opgegeten worden en er kan naar eigen inzicht een schilderij ontworpen worden. Daarnaast staat er een springkussen en is de kermis open.

Vrijdagavond vanaf 20.00 uur wisselen de live coverband PreZz en de playbackshows van de buurten elkaar af. Voor de playbackshows, die tevens weer onderdeel zijn van de zeskamp, staat dit jaar het thema Après Ski centraal.

Op zaterdag 5 juli staan er veel activiteiten op het programma. Zo kunt u vanaf 8.00 uur ’s ochtends de rommelmarkt bezoeken. Ook kunt u hier zelf een plekje reserveren. Belangstellenden voor een kraam of grondplek kunnen bellen met 06-25165657 of kunnen zich aanmelden via: rommelmarkthoornerfeest@hotmail.com. Elke plaats beschikt over 4 meter lengte en de auto kan bij de plaats geparkeerd worden. Kinderen van leden krijgen voor een klein bedrag een mooie plek op de kleedjesmarkt.

Nieuw dit jaar is de Oldtimershow voor liefhebbers van antieke, klassieke en historische voertuigen.  Bent u in het bezit van een klassieke oldtimer en wilt u graag aan deze show deelnemen dan kunt u zich aanmelden viaTel: 06-25165713 of oldtimerhoornerfeest@hotmail.com.  Vanaf 9.00 uur ‘s ochtends zal er een muzikale optocht zijn van Wilhelmina die eindigt bij de Jenaplanschool in Hoorn. Daar zal de vlag worden gehesen en vanaf daar kan men achter de muziek aan meelopen naar het feestterrein. ‘s ochtends is er om 10.00 uur voor de kinderen van de Jenaplanschool Heerde en de kinderen van leden een voorstelling in de tent. De kermis zal dan ook open gaan. De middag is gereserveerd voor de zeskamp waarbij de buurten een sportieve uitdaging met elkaar zullen aangaan. Een spectaculair onderdeel van de zeskamp is het voorttrekken van een vrachtwagen van Top sponsor Vosbergen Transport.  Elders op de feestweide zijn er prachtige en spectaculaire demonstraties van onze lokale brandweermannen. Zelf kunt u ook hieraan deelnemen met o.a. “knippen” van  fietsen en een vrachtwagencabine.  Ook zijn brandweerwagens en een ambulance te bezichtigen.

‘s Avonds kunt u vanaf 20.00 uur weer volop vermaak aantreffen in de tent. Om 20.30 uur vindt het finalespel plaats en daarna kunnen de voetjes van de vloer met de Perfect Showband. Om 22.30 uur komt Peter Beense zorgen voor een extra dimensie aan de avond waarna de Perfect Showband de avond met ons afsluit.

Bent u nog geen lid, maar lijkt u dat na het zien van dit programma wél zinvol? Dat kan door u aan te melden bij onze ledenadministratie:  Jan en Berlinda Kers, Beatrixweg 5 8181 LC Hoorn, Tel: 0578-696729 of E-mail info@kerselektro.nl.

Neemt u ook eens een kijkje op onze vernieuwde website: WWW.Hoornerfeest.nl

Hier vindt u uitgebreide en aanvullende informatie met betrekking tot het programma en de Oldtimershow.

We zijn ook te vinden en te volgen op Facebook en Twitter.