Dag 3 – De laatste opbouwdag

      Reacties uitgeschakeld voor Dag 3 – De laatste opbouwdag

Vandaag, woensdag 2 juli is het de laatste opbouwdag voor het Hoornerfeest 2014. De bar wordt opgebouwd, de drank wordt geleverd, de fietsenstalling wordt geplaatst en de laatste puntjes worden op de welbekende i gezet op het feestterrein en in de feesttent.

Vanavond gaan we van start met de musical van de leerlingen van de Jenaplanschool. Morgen treden de Isseltaler Musikanten op en vrijdagmiddag is er een spettrende kindermiddag. Vrijdagavond presenteren de buurtschappen hun playback acts in het thema Après ski en speelt de allroundcoverband PreZz. Zaterdag is er de hele dag vertier op het feestterrein met vanaf 08.00 uur o.a. rommelmarkt, oldtimershow, demonstraties van de brandweer en een spetterende zeskamp. Het Hoornerfeest wordt afgesloten met de Perfect showband en een optreden van Peter Beense.

Uiteraard is er op 2 grote schermen Nederland – Costa Rica te bekijken. Wij voorzien de beelden indien nodig van het commentaar van de wedstrijd en laten voor u in de pauze van de wedstrijd Peter Beense optreden.

Kortom een dolle feest-voetbalavond op het Hoornerfeest. Laten we samen Nederland naar de halve finale schreeuwen!!!

13424