sponsoracties 2015

Rabo clubkasfonds

20 april zijn de penningmeesters Andries Rorije en Bertran Burgmeijer naar “de keet van Heerde” geweest om aanwezig te zijn bij de overhandiging van de cheques van de Rabobank clubkasfonds. Bij aankomst waren er al veel verenigingen uit de gemeente Heerde en Epe aanwezig.

Na het drinken van een bakje koffie, werden door verschillende mensen van de Rabobank verteld wat de Rabobank allemaal doet voor haar leden.

Bij de ingang had iedereen een nummer gekregen waar mee zijn hun gewonnen cheque konden ophalen. Na het ophalen van de cheque werden eerst de 3 verenigingen met de meeste stemmen naar voren geroepen. Naar het onthullen van deze bedragen, mocht iedereen de envelop open maken.

Wij als oranje vereniging prinses Beatrix mochten het mooie bedrag van 241 euro ontvangen.

Alle mensen die op ons gestemd hebben willen wij dan ook bedanken voor hun stem en natuurlijk ook de Rabobank voor deze mooi actie.

Clubkasfonds

Rabo clubkasfonds

Op dit moment loopt de Rabo Sponsoractie. Dit is een mooie gelegenheid om onze vereniging een extra steuntje in de rug te geven.  Leden van de Rabobank Noord Veluwe kunnen een bedrag aan ons doneren. Ben je klant én lid van Rabobank Noord Veluwe? In maart ontvang je dan een brief van de Rabobank met de nodige informatie hierover. Stem dan op onze vereniging.

Ben je nog geen lid van de Rabobank? Word dan nu lid want je kunt gratis lid worden en dus aan ons doneren!

Rabo-clubkas

Steun onze vereniging via Vemde travel

Vemde Travel gaat bij iedere boeking die een lid van de vereniging maakt, een bedrag van € 10,00 schenken aan de vereniging.

De boekingsactie periode loopt van
1 december 2014 t/m 30 november 2015.

Daarnaast geeft VemdeTravel aan het eind van de actieperiode de volgende bonussen weg:

  • € 150,00 aan de vereniging met de meeste boekingen
  • € 100,00 aan de vereniging die als 2e de meeste boekingen heeft
  • € 50,00 aan de vereniging die als 3e de meeste boekingen heeft.

Bij het verkrijgen van de bonussen kijkt Vemde Travel natuurlijk naar het aantal leden van de vereniging, zodat een kleine vereniging net zo veel kans heeft als een grote vereniging.

steun-uw-vereniging2a

 

Tot en  met 28 maart liep de sponsoractie bij supermarkt jumbo in Heerde

Bij de Jumbo in Heerde liep tot en met 28 maart een verenigingsactie. Je kon na het betalen van de boodschappen een munt c.q. munten in een buis stoppen op de vereniging van je keuze.

De Oranjevereniging Prinses Beatrix (Hoornerfeest) deed mee aan deze sponsor actie van de Jumbo

Vanaf 11 april is duidelijk hoeveel dit heeft opgeleverd, Alvast bedankt iedereen!!! En natuurlijk Jumbo Heerde voor de bijdrage!

 

jumbo

Verenigingsactie Jumbo Heerde,

 

Zaterdag 11 April was het dan zover de feestelijke afsluiting van de   Verenigingsactie van de Jumbo Heerde.

Als vereniging kon je je inschrijven voor deze actie en dit hebben wij gedaan als Oranjevereniging Prinses Beatrix. Met behulp van muntjes die men kreeg bij de gedane boodschappen kon men die in een van de kokers gooien die aan deze actie meededen.

Om elf uur begon men met de uitreiking van de cheques. Dit werd gedaan door een spreker die op een leuke en grappige manier elke vereniging aankondigde, en de cheque werd uit gereikt door de heer Brinkman van de Jumbo.

Wij kregen een cheque van € 90,10 uitgereikt deze werd door een aantal bestuursleden in ontvangst genomen. Wij zijn als vereniging erg blij met dit bedrag graag willen wij iedereen bedanken die de muntjes in onze koker heeft gedaan. En ook grote dank aan de heer Brinkman van Jumbo die deze actie heeft mogelijk gemaakt.

Jumbo 1

Namens het bestuur,

Johan Bosman