Sponsoring

Nieuwe Hoofdsponsor Hoornerfeest 2016zon 1

Tijdens de ledenvergadering 2016, gehouden op donderdag 3 maart bij eten en drinken De Brug in Hoorn was er bijzondere aandacht voor het terug treden van hoofdsponsor G.G. den Boon. Den Boon heeft de Oranjevereniging maar liefst 10 jaar ondersteund met haar hoofdsponsorschap. Voorzitter Jan Agterhuis heeft de directie van G.G. den Boon bedankt voor haar inzet en steun de afgelopen 10 jaar. Tijdens de sponsorbijeenkomst van het afgelopen jaar  kwamen de heren Den Boon en Jagersma, directeur van het bedrijf Zonsimpel uit Heerde met elkaar in gesprek, waaruit een nieuwe hoofdsponsor voor het Hoornerfeest is ontstaan. De heer Jagersma werd tijdens de ledenvergadering van harte welkom geheten als nieuwe hoofdsponsor van het Hoornerfeest.

De voorzitter van Oranjevereniging Prinses Beatrix, de heer J. Agterhuis, heeft beide directies een mooie bos bloemen overhandigd waarmee het afscheid en de nieuwe toekomst van hoofdsponsorschap werd bezegeld.

De Oranjevereniging hoopt met de nieuwe hoofdsponsor, Zonsimpel uit Heerde, een lange, goede en succesvolle toekomst tegemoet te treden.

hoofdsponsor

 

Hoornerfeest geeft kleine sponsorbijdrage aan RSS security

sponsoring

RSS security verzorgt de evenementenbeveiliging van het Hoornerfeest. Dit bedrijf rijdt al jaren mee in de carbagerun.

The Carbage Run is niet alleen een spannende route die wordt gereden in een oud wrak; dit is een avontuur, een verslavende ervaring die je nooit meer vergeet! Meedoen aan The Carbage Run zegt wat over jou en over wat jij belangrijk vindt: lol hebben in je leven!

6e editie

Edition 2014 is de zesde editie van the Carbage Run. In 2009 zijn we gestart met 64 auto’s en inmiddels is het evenement uitgegroeid tot de grootste in zijn soort. Dit jaar kunnen er maximaal 500 auto’s aan de start verschijnen. De route brengt ons in 2013 via een fantastische omweg (Oekraïne) naar Eging am See in Zuid-Duitsland. The Carbage run 2014 wordt gehouden van 14 t/m 18 juli 2014

Carbage Run veilt startbewijs voor goede doel

De inschrijving voor the Carbage Run zomer editie 2013 zat binnen 24 uur vol en ondertussen staat de wachtlijst op ruim 300 teams. Om mensen die écht graag mee willen doen een kans op deelname te bieden wordt er in samenwerking met Online Veilingmeester een startbewijs geveild. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan de stichting Ride4Kids. Veiling Mensen die toch graag verzekerd willen zijn van een startplaats kunnen bieden op www.onlineveilingmeester.nl. Bieden kan tot dinsdag 20 november om 20.00 uur. Het startbewijs maakt het mogelijk om deel te nemen met één auto met maximaal 4 inzittenden. Bieden op dit startbewijs (t.w.v. € 379,-) kan vanaf € 25,-. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan de stichting Ride4Kids. Ride4Kids Iedere week worden er twee kinderen dodelijk vermoeid geboren met een ongeneeslijke energiestofwisselingsziekte. Een energiestofwisselingsziekte houdt heel simpel gezegd in dat de patiëntjes een defecte batterij hebben. Een van die twee kinderen overlijdt voor zijn tiende jaar. Stichting Ride4Kids doneert geld aan veelbelovende wetenschappelijk onderzoeken welke uiteindelijk moeten leiden tot een behandeling en medicatie voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Kijk voor meer informatie op www.ride4kids.nl Breng je bod uit via: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/#!/veilingen/482/kavels/1

www.carbagerun.nl