Dag 2: Vrijdag middag

Hoornerfeest 2018

Programmaoverzicht vrijdag middag 6 juli

15.00 – 18.00 uur Kindermiddag
Vrijdag 6 juli begint het feest met de jaarlijkse kindermiddag. Voor kinderen tot een jaar of 13 hebben we een leuk middagprogramma samengesteld. Je kunt je creativiteit kwijt bij het beschilderen van een auto. Ben je meer muzikaal aangelegd dan kun je je kunsten vertonen op het podium bij The Voice of Hoorn. Hou je meer van dansen dan kun je onder begeleiding deelnemen aan leuke danslesjes. Uiteraard kun je weer geschminkt worden of lekker creatief bezig zijn. Verder is er een springkussen en is de kermis uiteraard geopend.

Voor “The voice Kids” editie 2018 Hoef je niets van tevoren in te studeren maar dat mag natuurlijk wel. Je mag je in de feestweek opgeven bij de organisatie van het Hoornerfeest maar wanneer je op de kindermiddag denkt dat je een mooi optreden wilt geven in de feesttent op het prachtige podium dan ben je daarvoor van harte uitgenodigd. Je vraagt aan de DJ je nummer aan en… zingen maar!

Alle kinderen van 2 tot 13 jaar van onze leden hebben een envelop met toegangskaartje, kermisbonnen, een snack of ijs bon en een limonade bon ontvangen.

Let op: Kinderbonnen zijn alleen door kinderen (van leden) tot 13 jaar te gebruiken!

Tot uiterlijk 1 juli kun je ook nog aan de ouders van je vriendje vragen of zij lid willen worden van onze vereniging, zodat zij ook nog in aanmerking kunnen komen voor een ledenpas en niet te vergeten de prachtige envelop met allerlei kinderbonnetjes voor draaien, eten en drinken.