Dag 2: Vrijdag avond

Hoornerfeest 2018

Programmaoverzicht vrijdag avond 6 juli

20.00 – 01.00 uur liveband Kroepin
Sinds 2005 timmeren deze rasmuzikanten al hard aan de weg om elk feest onvergetelijk te maken. Waar ze vroeger aan de Kroepinsweg begonnen als kindsterretjes, zijn ze uitgegroeid tot één van de vetste bands uit het oosten des lands. De vijf rockers zorgen samen met de beeldschone zangeres Ylse, dat bijna elk genre tijdens een medley op je afgevuurd wordt! Met meeslepende medley’s en verrassende mashups laten ze een indruk achter die voor altijd in het geheugen gegrift zal staan. Deze energieke band heeft het allemaal. Door de special effects zoals CO2 & confetti kanonnen kan elk feest tot een nóg hoger level getild worden! Met honderden optredens in de benen, zit het feest maken hen in de genen. Zorg dat je erbij bent op vrijdag 6 juli in onze feesttent want er staat een onwijs strakke show en intiem optreden voor je klaar!

20.30 – 11.00 uur Playback optredens buurtschappen; “OH WAT EEN JAAR…”
Linda de Mol ondervraagt in haar nieuwe spelshow Oh, wat een jaar verschillende gasten over één bepaald jaar. Altijd kloppen de kleding en het decor precies met het besproken jaar. Tijdens de show wordt er ook een lied uit dat betreffende jaar voorgedragen door een bekende Nederlandse artiest of band. Dit is op de vrijdagavond het thema voor de buurtschappen van het Hoornerfeest. Zij geven een optreden uit  het jaar 1975!
Dat belooft een aantal spetterende optredens waarbij het ook de opdracht is een decor te bouwen die voldoet aan datgene wat 1975 zo speciaal maakt. Zorg dat u erbij bent!

Bij de ingang van de tent wordt streng gecontroleerd op een geldige ledenpas of dagpas Na het scannen wordt u voorzien van een bijbehorend polsbandje die wel of geen recht geeft op het nuttigen van alcoholhoudende drank. Vergeet dus niet uw ledenpas mee te nemen of een dagpas te kopen aan de kassa-unit. NEEM UW LEGITIMATIE MEE!!!

!WIE DE REGELS OVERTREEDT, WORDT VERWIJDERD VAN HET FEESTTERREIN!