Dag 2: Vrijdag avond

Hoornerfeest 2019

Programmaoverzicht vrijdag avond 5 juli

20.00 – 01.00 uur Bandje Speciaal
Bandje Speciaal ontstaat in 2013 als zes vrienden in een feesttent op het idee komen om zelf een coverband te beginnen. Want het kan allemaal nog ‘gekker’, ‘energieker’ en vooral ‘specialer’. Inmiddels is Bandje Speciaal niet meer weg te denken uit het Nederlandse feest circuit. De razendsnelle hitmachine staat garant voor een ongekend feest. Medley’s met alle hitjes van vroeger en nu, shiny outfits, non-stop interactie en alles 100% LIVE. Dit alles in een te gekke avondvullende show. Of het nou gaat om een feesttent of een kleine kroeg, mega plein of bruiloft, festival of bedrijfsfeest, Bandje Speciaal gaat voor het ultieme feestgevoel en verzekerd je van een 100% party garantie.

 

 

 

 

20.30 – 11.00 uur Playback optredens buurtschappen; “OH WAT EEN JAAR…”
Linda de Mol ondervraagt in haar nieuwe spelshow Oh, wat een jaar verschillende gasten over één bepaald jaar. Altijd kloppen de kleding en het decor precies met het besproken jaar. Tijdens de show wordt er ook een lied uit dat betreffende jaar voorgedragen door een bekende Nederlandse artiest of band. Dit is op de vrijdagavond het thema voor de buurtschappen van het Hoornerfeest. Zij geven een optreden uit  het jaar …..!

 

 

 


Een foto impressie van de vrijdagavond met Playback en de band Kroepin tijdens het Hoornerfeest 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bij de ingang van de tent wordt streng gecontroleerd op een geldige ledenpas of dagpas Na het scannen wordt u voorzien van een bijbehorend polsbandje die wel of geen recht geeft op het nuttigen van alcoholhoudende drank. Vergeet dus niet uw ledenpas mee te nemen of een dagpas te kopen aan de kassa-unit. NEEM UW LEGITIMATIE MEE!!!

Leden hebben gratis toegang alle overige belangstellenden betalen 5 euro entree.

WIE DE REGELS OVERTREEDT WORDT VERWIJDERD VAN HET FEESTTERREIN!!!