Dag 1: Donderdag avond

Hoornerfeest 2018

Programmaoverzicht donderdag 5 juli

20.00 – 00.00 uur Avondvullend programma m.m.v. Bennie Solo
Met de top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo halen we een avondje top entertainment in huis. Bennie Solo, een knettergekke, wervelende en complete show. Met repertoire dat varieert van de leukste Nederlandstalige meezingers, de hits van toen en Duitse Schlagers. Een op en top entertainer waarbij vooral de interactie tussen Bennie en zijn publiek centraal staat!

20.30 uur het eerste zeskamp onderdeel
Op de seniorenavond kunnen er punten voor de zeskamp verdiend worden door de wat oudere deelnemers uit de buurt. Zij leveren onderling een spannende strijd op deze eerste feestavond van 2018.
Op de foto hieronder ziet u hoe moeiteloos het dokter bibber spel gespeeld werd. Met stalen zenuwen werd het parcours door twee deelnemers per buurt afgelegd. Het was een mooie onderlinge strijd!

Fotopresentatie
Onze fotopresentatie is een niet meer weg te denken onderdeel van de seniorenavond. Het is een prachtige aankleding van de feesttent en een ideale ontmoetingsplek voor de bezoeker. Samen herinneringen en mooie verhalen ophalen uit vervlogen tijden.
Deze presentatie wordt mooi aangekleed met zorgvuldig samengestelde bloemstukken die met passie gemaakt worden door de vaste bloemsierkunstenaar van het Hoornerfeest. Geert Tellegen begint al in het vroege voorjaar met het vullen van de bloembakken vol met eenjarige bloeiers. De weken voor het feest en tijdens de opbouwweek creëert hij de mooiste decoraties uit eigen hand.

Bingo
Het rad van fortuin heeft jaren dienst gedaan als vast onderdeel van de seniorenavond. Dit jaar spelen we een nieuw onderdeel namelijk een echte bingo!
Tijdens de avond gaan we een aantal rondes bingo spelen met iedereen die daaraan deelnemen wil. Dat is ook het grote voordeel ten opzichte van het rad van fortuin, aan deze bingo kan iedereen die dat wil tegelijkertijd meedoen, dat is wel zo leuk!
Uiteraard blijven wel de mooie prijzen te winnen zoals u dat van ons gewend bent.
De bingokaarten kosten slechts € 2,00 per stuk per ronde.

De minder mobiele bezoeker
Ook dit jaar willen we, in samenwerking met ‘Dijkstra bedrijfsauto’s’, een aantal busjes vanaf zorghotel ‘Groot Stokkert’, zorgcentrum ‘Brinkhoven’ en verpleeghuis ‘de Wendhorst’ naar de feestweide laten rijden. U wordt dan opgehaald en thuisgebracht door onze chauffeurs. Dit is geregeld om ook de minder mobiele en/of oudere bezoeker een kans te geven het Hoornerfeest weer eens mee te maken. Bent u niet in staat om naar een van bovenstaande locaties te komen en wilt u toch graag naar het Hoornerfeest? Neem dan contact op met Michel van den Beld (06-45738694) zodat wij u op kunnen halen bij uw huis. Wel is het goed om te weten dat de feesttent en de toiletten rolstoel toegankelijk zijn en dat er op de feestweide geen verplegend personeel aanwezig is.

Bij de ingang van de tent wordt streng gecontroleerd op een geldige ledenpas of dagpas Na het scannen wordt u voorzien van een bijbehorend polsbandje die wel of geen recht geeft op het nuttigen van alcoholhoudende drank. Vergeet dus niet uw ledenpas mee te nemen of een dagpas te kopen aan de kassa-unit. NEEM UW LEGITIMATIE MEE!!!

WIE DE REGELS OVERTREEDT, WORDT VERWIJDERD VAN HET FEESTTERREIN!