Dag 1: Donderdag avond

Hoornerfeest 2019

Programmaoverzicht donderdag 4 juli

20.00 – 00.00 uur Avondvullend programma m.m.v. Bennie Solo
Top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo hebben we dit jaar op herhaling. Vorig jaar zette hij de feesttent in Hoorn al op donderdag volledig op de kop met zijn spetterende show. Tijdens de editie van 2019 gaat hij dat zeker weer proberen met o.a. een set Bennie solo Nederlandstalig, Stimmung met Duitse Schlagers en seventies hits met de hoelahoep act en raadt de plaat!

20.30 uur het eerste zeskamp onderdeel
De senioren uit de buurtschappen zullen de eerste punten voor de zeskamp gaan vergaren door onderling de sportieve strijd aan te gaan. Onder toeziend oog van de professionele spelleider en juryleden.
Onze ras eigen paparazzi fotograaf legt alles haarscherp vast. Ook afkijken bij de buren gaat niet aan haar oog voorbij zoals u op bijgaande foto kunt zien (he Dick Rorije?)!

Fotopresentatie
Een van de mooiste aankledingen van de feesttent is de
combinatie van een uitgestrekte fotowand met foto’s uit vervlogen tijden afgewisseld met prachtige bloemstukken van onze eigen bloemsierkunstenaar Geert Tellegen! Allen dit samen geeft al voldoende aanleiding om de feesttent in Hoorn op donderdagavond te komen bezoeken!
De donderdagavond is een echte aanrader voor iedereen die het leuk vind om herinneringen op te halen, foto’s te bekijken en een gezellig praatje te maken. Zorg dat u erbij bent want de foto’s zijn alleen op donderdagavond te bezichtigen!

Bingo
Vorig jaar zijn we gestart met het organiseren van een bingo tijdens de seniorenavond. Dat spel is in grote belangstelling ontvangen, waarbij alle bezoekers in de gelegenheid worden gesteld gelijktijdig mee te spelen en mooie prijzen te winnen.
Prijzen die in 2018 beschikbaar zijn gesteld door onze sponsoren. Nogmaals heel hartelijk dank daarvoor!
Ook dit jaar spelen we weer enkele rondes Bingo waaraan iedereen mee kan doen. De bingokaarten worden op de avond in de feesttent verkocht.

Bij de ingang van de tent wordt streng gecontroleerd op een geldige ledenpas of dagpas Na het scannen wordt u voorzien van een bijbehorend polsbandje die wel of geen recht geeft op het nuttigen van alcoholhoudende drank. Vergeet dus niet uw ledenpas mee te nemen of een dagpas te halen aan de kassa-unit. NEEM UW LEGITIMATIE MEE!!!