Ledenpas

Ledenpas (nieuw sinds 2017)

Sinds jaar en dag werd er toegang verkregen tot de feesttent door middel van toegangskaarten. Deze kaarten ontvingen de leden voorafgaand aan het feest in hun brievenbus. Voor niet-leden werden er kaarten aan de tent verkocht. Vanaf 2017 introduceert Oranjevereniging Prinses Beatrix een ledenpas. Deze pas geldt als uw toegangsbewijs voor 3 dagen feest en is geldig voor meerdere jaren. Ook als u geen lid bent maar wel naar het Hoornerfeest wilt kunt u een eendaagse pas aan de kassa bij de tent kopen.

Enkele voordelen van deze passen zijn dat de Oranjevereniging
– gegevens van leden direct aan kan passen
– direct inzicht heeft in de gegevens van de leden door de pas te scannen
– het veel tijd scheelt doordat het bestuur de kaarten niet meer hoeft te sorteren
– het is milieuvriendelijker doordat we geen papier meer gebruiken voor de kaarten

Zoals u ziet op onderstaande afbeelding is de pas op naam gesteld. Doordat uw pas gescand wordt kunnen onze portiers een aantal gegevens over uw lidmaatschap inzien zoals uw geboortedatum en betalingsstatus van de contributie. Ook wordt het aantal bezoekers dat in de tent is bijgehouden.

Elke leden-/toegangspas geeft éénmalig per avond toegang tot de feesttent en wordt daarna geblokkeerd. U krijgt een polsbandje waarmee u de tent in en uit kunt. Na afloop van elke feestavond worden de pasjes gereset en geactiveerd waardoor u de volgende dag weer toegang heeft tot de tent.

17

 Bij de ingang van de tent wordt streng gecontroleerd op geldige leden-/toegangspassen die omgewisseld worden voor polsbandjes die wel of geen recht geven op het nuttigen van alcoholhoudende drank. Vergeet dus niet uw leden-/toegangspas(sen) mee te nemen of af te halen aan de kassa-unit. NEEM UW LEGITIMATIE MEE!!!