De club van 120 voor 12

“De club van 120 voor 12” 

Sinds jaar en dag bestaat de club van 120 voor 12. Een club notoire Hoornerfeestgangers en lid van onze Vereniging in hart en nieren.

Niet alleen aanwezig tijdens de voorbereidingen of het afbouwen van het Hoornerfeest maar zeker ook als gast vanaf het eerste uur. Drie dagen feest waarbij hun streven is geen minuut verloren te laten gaan. Dit illustere gezelschap komt niet voor de koffie of koek maar voor het bier. Donderdag ’s avonds begint het indrinken, vrijdagmiddag een gezellig samenzijn en vrijdagavond een biertje tijdens de playback. Traditiegetrouw start de derde dag van het feest om 120 voor 12 met het eerste biertje van die ochtend indien we de nacht niet meetellen!

Om deze jarenlange traditie te vereeuwigen is tijdens het Hoornerfeest van 2013 besloten dit officieel door het bestuur te laten bezegelen met het onthullen van het “clubembleem” en samen daarop het glas te heffen. Om deze officiële gelegenheid niet ongemerkt voorbij te laten gaan wordt het vereeuwigd in deze editie van het programmaboek. Ook zal het clubembleem jaarlijks worden tentoongesteld achter de bar in de feesttent.

120 voor 12